Golf Girona i Golf Barcelona disputen la Copa Ryder

Activitat compartida! Un any més, les seccions de golf de Barcelona i de Girona van disputar la Copa Ryder de Pitch & Putt.

          Es tracta d’una excusa perfecta perquè els companys i companyes barcelonins i gironins es reuneixin en una jornada d’esport i, sobretot, d’associacionisme i “de molt bon rotllo”, com ens explica el delegat de la secció gironina, l’encarregada d’organitzar la competició d’enguany, Josep Busquets.       

Cal dir que, any rere any, ambdues seccions es van alternant per fer d’amfitriones.

Copa Pitch & Putt

Així, la Copa Ryder 2022 es va disputar al camp de Mas Tapiolas de Santa Cristina d’Aro, a Girona. El torneig es va resoldre per la modalitat de joc de parelles Fourball Stableford i va comptar amb la participació de 40 jugadors, 16 dels quals defensant la causa de Golf Barcelona i 24 la de Golf Girona.

          Cal dir que, “per igualar les forces, Girona vam fer una selecció quantitativament igual que la dels col·legues barcelonins, és a dir, de setze jugadors formant vuit parelles”.

          Després d’una matinal golfista molt intensa, Golf Girona es va adjudicar el torneig per 267 punts acumulats a 258, els sumats per Golf Barcelona. A títol individual, la parella formada pels gironins Enric Terradellas i Miquel Güibas, amb 41 punts, van presentar la millor targeta.

Retrobar-nos

“Golf a banda, insisteixo que el més important, molt més que el resultat del torneig, va ser tenir l’oportunitat de retrobar-nos, de passar un dia excel·lent plegats, els companys de Barcelona i els de Girona, practicant el nostre esport”, indica Busquets.

          Després del torneig, els participants de Golf Girona i Golf Barcelona, juntament amb acompanyants i amics, van fer el dinar de germanor al restaurant ‘Mas Tapioles’.

          Ja falta menys per a la Copa Ryder 2023, “que ens tocarà organitzar als de la secció barcelonina, ja que es disputarà a casa nostra”, conclou Joan Plandolit, el delegat de Golf Barcelona.

          La Copa Ryder un exemple d’activitat compartida! 

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 13 AL 19 DE JUNY
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 20 AL 26 DE JUNY
Menú