QUÈ FEM?… SETMANA DEL 12 AL 18 DE SETEMBRE

DIMARTS 13 de SETEMBRE

CAMINANTS BAGES-BERGUEDÀ mobilitza el seu grup de companys i companyes per afrontar la caminada per la ruta de la Font de les Tàpies. Ganes d’anar-hi!

GOLF BARCELONA organitza la setena prova del XVII Campionat Social de Golf, categoria ‘Senior’, al camp del club  Golf Vallromanes.

DIMECRES 14 de SETEMBRE

BRIDGE BARCELONA convoca els seus membres a prendre part en la Pool 341 on-line del RealBridge, que començarà a la les 17 hores.  

DIJOUS 15 de SETEMBRE

GOLF TENERIFE organitza el segon Torneig Social de la temporada, al camp del club Golf del Sur i amb la sortida fixada a les 08.50 hores.

TENNIS BARCELONA comença a disputar la primera fase del Campionat Social Rànquing 2022-23, obert a tots els tennistes de la secció.

DIVENDRES 16 de SETEMBRE

GOLF SEVILLA comença la disputa el Torneo Zaudin Corporate,  puntuable per al Campionat Social de la secció sevillana. El torneig finalitza l’endemà, divendres.

DISSABTE 17 de SETEMBRE

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA convoca els seus triatletes per participar en el Triatló de Tossa de Mar. Som-hi!

DIUMENGE 18 de SETEMBRE

MULTIAVENTURA SEGOVIA organitza la seva primera sortida: es tracta de completar la ruta Valsain, a pau. Endavant!

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA completa el ‘doblet’ del cap de setmana, convocant els seus corredors per participar en la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme. Som-hi!  

VELA ANDALUCÍA ORIENTAL sortida des del port malagueny Puerto Marina, de Benalmádena, per dur a terme una jornada de pràctiques de navegació a vela. S’embarca a les 10.30 hores. Bona proposta!

Entrada anterior
Eleccions a Junta Rectora. Proclamació provisional de candidatures.
Entrada següent
Santiago M. Iriarte publica el seu primer poemari
Menú