Les visites guiades pel ‘Laberint d’Horta’, triomfen

En el marc de la nova programació d’activitats que s’organitzen des de la Soci per estimular la participació entre el col·lectiu, es venen duen a terme des de començaments de l’estiu, sortides al parc del Laberint d’Horta, una de les reserves botàniques més visitades i fotografiades de la ciutat de Barcelona i que molts barcelonins i barcelonines desconeixen, fins i tot la seva existència.

          Les visites son guiades i han tingut una molt bona acollida. Aquest fet, “i sobretot, el fet d’haver cobert abastament els dos objectius que ens proposàvem, com eren d’una banda respondre a les preferències dels associats i, de l’altra, que la nostra gent respongués venint a la sortida”, segons indiquen des de l’organització.

Activitats que interessen

Les visites al Laberint d’Horta, formen part del projecte d’Activitats Social que organitza la Soci, a partir de les enquestes que es van fer arribar als associats i associades, en què se’ns demanava quines activitats els agradaria que s’organitzessin.

Consulta la nostra web

Per estar al corrent de l’agenda d’Activitats Socials organitzades per l’Associació, pots consultar la nostra pàgina web i fer-ho a través de l’App de la Soci.

Entrada anterior
Petanca Barcelona: precisió i punteria, en clau de Soci
Entrada següent
Eleccions a Junta Rectora. Proclamació provisional de candidatures.
Menú