QUÈ FEM?… DEL 31 D’OCTUBRE AL 6 DE NOVEMBRE

La setmana del 31 d’OCTUBRE al 6 de NOVEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 31 d’OCTUBRE

SENDERISMO TENERIFE convoca els seus membres per dur a terme l’excursió per pujar a la muntanya Carrasco, que sortirà d’Ifonche, a la recerca del Camí Carrasco fins arribar a la Reserva Natural Especial del ‘Barranco del Infierno’, per continuar fins a Vento, al municipi d’Arona. Pinta maca!

GOLF SEVILLA disputa l’autodenominat Torneig Social Fi de Temporada, al club de golf Zaudín.

DIMARTS 1 de NOVEMBRE

PIRAGÜISMO TENERIFE convoca els seus components per a una sortida en caiac de mar per remar i practicar les tècniques de paleig i autorescat per la costa de Tabaiba.

DIMECRES 2 de NOVEMBRE

GOLF SEVILLA s’hi torna a posar per a la disputa del Torneig Social d’Iniciació, al club Hato Verde.

CAMINANTS BARCELONA convoca el grup de caminants per dur a terme la caminada de Vallfogona de Riucorb. Per a no pèrdre-se-la!

DIJOUS 3 de NOVEMBRE

GOLF BARCELONA disputa el seu IX Torneig de Picth&Putt corresponent al XVI Campionat de Sèniors de la secció degana del golf associatiu.  

DIVENDRES 4 de NOVEMBRE

GOLF GIRONA organitza la VII ‘Jubilats’ Cup de Pitch&Putt al club de Platja d’Aro.

DISSABTE 5 de NOVEMBRE

HISTORIA GRANADA convoca els seus membres per a dur a terme una molt recomanable visita a la Plaza Nueva i les Torres Bermejas. Pinta molt interessant!  

DIUMENGE 6 de NOVEMBRE

ACTIVITAT SOCI: segona visita guiada al Pedralbes Medieval i Modernista, que inclou el Reial Monestir de Pedralbes, la porta de la finca Güell, d’Antoni Gaudí, i els jardins del Palau Reial.

GOLF TOLEDO organitza el seu IV torneig social 2022, que tindrà lloc al camp de golf de Villar de Olalla, a Cuenca, amb la sortida a forat fixada a les 10.00h. El torneig es disputa per les modalitats Individual Stableford i és puntuable per a la Copa Associació 2023.

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA té dues cites molt interessants, una és la Mitja Marató de Tarragona i l’altra la Cursa de la Dona que es durà a terme pels carrers de Barcelona.

Entrada anterior
Història Mallorca és una secció aplicada
Entrada següent
Golf Mallorca, forat a forat: gaudir i compartir
Menú