Golf Mallorca, forat a forat: gaudir i compartir

La temporada està sent molt activa per a la secció Golf Mallorca, amb el delegat, Enric Ferrer, encapçalant la relació dels jugadors mallorquins.

          «Des del mes de gener que venim disputant el nostre primer torneig de la temporada, del que vam completar vint jornades, que es diu aviat», explica el delegat. Trobades per competir, en què els companys i companyes apassionats del golf, han tingut l’ocasió també de compartir estones plegats.

Poder femení!

Després de molts forats completats, de moltes targetes presentades i de molt bon ambient entre tots i totes, la Lliga Social 2022 de Golf Mallorca va ser guanyada, brillantment, per Maribel Ventura, mentre que el segon lloc se’l va endur, Margalida Capellà. Dones, guanyen! El tercer lloc el va assolir, Bartomeu Berga.

          «Les nostres dones juguen molt bé a golf!», manifesta amb orgull, el delegat mallorquí.

Torneig 5 Camps

Tot seguit, Golf Mallorca va iniciar el Torneig Social 5 Camps. Es tracta, com indica el seu nom, d’una competició que es disputa als camps dels clubs de Son Servera, Andratx, Son Antem, Maioris i Son Termens.

          En el moment de penjar aquesta información, s’havien disputat els torneigs dels dos primers camps, Son Servera i Andratx.

          Precisament, la imatge que encapçala la notícia correspon al torneig d’Andratx, «un camp molt complicat, fins al punt que es obligat jugar amb ‘buggie’ per la llargària i complexitat dels forats i del recorregut», comenta el delegat mallorquí.

          Això sí, Enric Ferrer vol posar èmfasi però, «en el magnífic ambient, realment extraordinari, entre tots els participants; i és que ens ho vàrem passar molt bé». Fantàstic!

Entrada anterior
QUÈ FEM?… DEL 31 D’OCTUBRE AL 6 DE NOVEMBRE
Entrada següent
Karting Asturias, quan la velocitat és solidària
Menú