Primera trobada de Karting Córdoba: emoció i velocitat

El 16 de maig, la secció de Karting Córdoba va portar a terme la seva primera activitat, inaugurant així una sèrie de trobades que prometen convertir-se en una fita per als amants del kàrting. En el marc previ a la fira de Còrdova, l’esdeveniment es va desenvolupar en un circuit indoor, i va oferir una experiència única i emocionant als participants.

La jornada va comptar amb la participació de 9 associats, que van demostrar la seva destresa al volant en dues rondes intenses i competitives. La primera ronda va ser una classificatòria de 8 voltes, on els pilots van posar a prova les seves habilitats per aconseguir els millors temps i assegurar-se una posició avantatjosa per a la fase següent. La jornada va assolir el punt culminant a la segona ronda, el Gran Premi, que va consistir en 20 voltes plenes d’adrenalina i estratègies.

Aquesta primera trobada de kàrting a Còrdova va ser una oportunitat perquè els associats estrenyessin llaços en un ambient de camaraderia i esperit esportiu. La secció de Karting Córdoba ja està treballant en l’organització de futurs esdeveniments, amb l’objectiu de seguir fomentant aquesta emocionant disciplina i atreure més entusiastes del kàrting. Ens veiem a la propera cursa!

Apunta’t a la secció aquí!

Entrada anterior
Montaña Navarra: sortida al cim de Lerdengibel
Entrada següent
Música Popular Tenerife participa a la celebració del Dia de Canàries
Menú