Presentació del llibre ‘Sin carta de navegación’

Agenda: dijous, 16 de març a les 18 hores a la seu social de la Soci. Què hi farem? La presentació del llibre, ‘Sin carta de navegación’, de Xavier Muñoz i editat per Tarannà Edicions. Precisament, la presentació estarà a càrrec de l’editor, Jaume Salinas.

          Es tracta d’una novel·la de com la protagonista gestiona el seu procés de dol, després de la pèrdua del seu marit. En aquest cas Hellen, decideix apartar-se durant una temporada, amb la intenció de buscar com aconseguir posar una mica d’ordre a la seva vida, tant interior com exterior.

          Pors, records, successos, dubtes i preguntes formaran part del seu dia a dia, afrontant-los amb valentia. La inesperada ajuda d’un desconegut anirà prenent pes en aquesta trajectòria de cerca a cegues.

Quan i on?

Dia: dijous, 16 de març.

Hora: 18 hores.

Lloc: seu social de la Soci (c/Sardenya, 521, 523 de Barcelona)

Com arribar-hi? Transport públic: L4 Alfons X- H6 – D40.

En directe per streaming

Els qui no pogueu assistir a la presentación, que sapigeu que l’acte será retransmès en directe a través de la plataforma Zoom.

Inscripció: Per assistir a la presentación cal formalitzar la inscripció a l’enllaç: https://www.lasoci.org/que-fem/esdeveniment/?idesd=000003350045140

Entrada anterior
Teatre Barcelona estrena programa doble!
Entrada següent
Crònica de la sessió del cicle d’Història de la Música
Menú