Pickleball Sevilla inicia amb èxit el seu camí

El dissabte 17 de febrer, el Club Bernier de Sevilla va donar la benvinguda a la recent creada secció de Pickleball Sevilla, en un esdeveniment que va atreure prop de 20 entusiastes participants. Com que és un esport nou i en expansió, l’empresa BePickle es va encarregar de l’organització esportiva de l’esdeveniment i de proporcionar el material necessari per poder-lo practicar.

El matí va començar amb una introducció al pickleball a càrrec del CEO de BePickle, Bori Moreno, que va detallar l’origen i les regles del joc davant de l’atenta audiència. Posteriorment, sota la direcció d’Alberto Carmona, responsable de l’organització de BePickle, els assistents es van dirigir a les cinc pistes habilitades per a l’ocasió. Allà, es van dur a terme una sèrie d’exercicis dissenyats per familiaritzar els participants amb les dimensions de la pista, així com amb el maneig de les pales i les boles. El punt culminant va ser un animat torneig americà que, més enllà del caràcter competitiu, va estar impregnat d’un esperit de camaraderia i diversió.

Després de la intensa activitat esportiva, va arribar el moment de relaxar-se i compartir anècdotes en un ambient distès, acompanyat de refrescos i aperitius. La jornada es va caracteritzar per ser una trobada en què la convivència, l’esport, la confraternització i la companyonia van ser els protagonistes, valors que reflecteixen l’essència de la Soci.

Un reconeixement especial mereix Lorena Carrillero, responsable del Departament de Comunicació de BePickle, que va immortalitzar la jornada amb un ampli reportatge fotogràfic.

Amb una exitosa presentació, Pickleball Sevilla inicia el seu camí a la Soci, prometent ser un punt de trobada per als amants d’aquest apassionant esport a la capital andalusa.

Apunta’t tu també a la secció aquí!

Entrada anterior
Descobreix la Lluna, el nostre satèl·lit
Entrada següent
La Barcelona mèdica: una ruta excepcional i inoblidable
Menú