Pádel Madrid: èxit al torneig exprés prenadal

La secció de Pádel Madrid es va reunir el divendres 1 de desembre a Hangar (c. de la Metalurgia, 8, Alcobendas) per participar en un emocionant torneig exprés prenadal. La jornada va estar marcada per la intensitat de les trobades, la camaraderia i la passió pel pàdel.

El torneig va comptar amb la participació de jugadors i jugadores a les categories masculina nivell 1 i 2, femenina i mixta. Des de l’inici de la competició, l’energia a les pistes va ser palpable amb moments de gran habilitat i estratègia.

Després d’intensos partits, va arribar el moment de la celebració. Després de l’última bola colpejada, jugadors i jugadores es van reunir per compartir un petit còctel en què van poder intercanviar experiències i anècdotes. L’ocasió va servir com a espai per estrènyer llaços i fomentar la convivència.

“Aquest torneig exprés prenadal ha estat una magnífica manera de tancar l’any a Pádel Madrid. La passió pel pàdel i la camaraderia han creat una jornada divertida i inoblidable. Agraïm a tots els jugadors i jugadores la seva dedicació i entusiasme”, va comentar Inmaculada Guerra, delegada de la secció.

Entrada anterior
Jocs de Taula Mallorca tanca temporada
Entrada següent
Gastronomía Bilbao contra la soledat de la gent gran
Menú