Pàdel Barcelona: cada mes, un ‘americà’

L’anomenat ‘torneig americà’, és una modalitat de competició molt habitual en l’esport del padel, consistent en organitzar una competició d’una jornada, i la característica principal del qual és que els participants, s’hi inscriuen individualment.

          Així, com que l’objectiu prioritari de la proposta és conèixer altres companys i companyes aficionats al pàdel, la dinámica del torneig obliga a anar canviant de parella, de manera que cada jugador anirà formant parella amb tota la resta d’inscrits alhora que s’enfrontarà també a tots.

Molt divertit!

“Un torneig americà és un tipus de torneig individual molt divertit i molt associatiu, en què tens l’oportunitat de relacionar-te amb companys i companyes nous i l’experiència, molt maca, de jugar amb tots i totes”, corrobora una de les participants. Que ho remata amb una sentència: “M’hi apuntaré cada més”.

Juguem i compartim

Tot plegat ve a tomb, perquè des de la tardor, que la secció Pàdel Barcelona, amb el seu nou delegat, Joan Armengol al capdavant del quadre, està organitzant el seu particular ‘Torneig Social Americà’, “que en la primera edició, que vam fer una mica com a prova pilot, ja es van inscriure una vintena de companys i companyes, la qual cosa ens va animar molt”.

          Els partits es disputen a les pistes del Club Natació Montjuich i s’organitza un torneig cada mes. Ets de Barcelona o rodalies? Ho estàs pensant, oi? Jo també m’hi apunto!…

Entrada anterior
L’estrena de l’obra ‘ADN’ al CaixaForum Barcelona
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 5 A L’11 DE DESEMBRE
Menú