L’estrena de l’obra ‘ADN’ al CaixaForum Barcelona

“Hi havia nervis! Els típic d’abans de sortir a l’escenari i, una mica més, pel fet que l’escenari era del que imposen una mica. I aquell actor o actriu que negui tenir el cuquet a l’estomac abans d’una estrena, senzillament o menteix o no és ni actor ni actriu!… Firma la sentència, un actor amb moltes estrenes a les espatlles!

          Va ser el proppassat 23 de novembre i l’Auditori del CaixaForum era ple per assitir a l’estrena de l’obra ‘ADN’, representada per la companyia de la Soci i escrita i dirigida per la companya Àngels Sellés: “Cal remarcar que és la primera vegada que estrenàvem obra al CaixaForum, ja que de sempre l’estrena es feia a la seu social, i aquest fet ha representat un esforç afegit i una dosi de professionalitat molt alta per als actors, ja que vam sortir a representar sense haver fet cap assaig a l’escenari del CaixaForum”, ens explicava poc després d’abaixar-se el teló.

          I afegia: “Ha estat molt maca l’experiència d’ajuntar actors ja consagrats de la secció de teatre amb noves incorporacions d’actors que s’han afegit al nostre projcte recentment i que han debutat amb aquesta obra, a més de la filla d’una companya de CaixaBank”.     

Egocentrisme i família

Així, amb un repartiment format per vuit actrius i quatre actors, i que englova tres generacions, ‘ADN’ ens parla de Matías, un pilot d’aviació egocèntric i faldiller, que sempre ha mantingut una relació distant, física i emocional, tan amb la seva dona, Carol, com amb els seus fills.

          Al quedar-se vidu, viu a casa seva amb una minyona, Dorotea, i comença a tenir una vida molt tranquil·la, un fet inusual. Però un esdeveniment senzill i inesperat trastocarà la seva nova i ‘plàcida’ vida.

          Aleshores, Matías demanà ajuda a un amic, Lluís, però no fa cas dels seus consells i, en canvi, mira d’acostar-se als seus fills i cercar-ne una complicitat inexistent tot usant tècniques matosseres que donen cap resultat.

Final sorprenent!

Ans al contrari, els seus quatre fills li retreuen la seva falta d’implicació com a pare, i li mostren mostren fredor i nul interès per refer unes relacions afectives inexistents, ni tan sols cordials. El desenllaç de la trama però, deixa tota la família estorada…

           La posada en escena i la representació de la Teatral, va ser celebrada amb el públic ovacionant tot l’equip, posat d’empeus.

També a la seu social

Després de l’estrena a l’escenari gran, la Teatral va portar el seu ‘ADN’ a la sala auditori de la seu social del carrer Sardenya, on s’hi van fer tres representacions, amb les entrades exhaurides i un públic igualment entregat. Molta merda!

Entrada anterior
Eleccions a Junta Rectora. Resultat de votacions.
Entrada següent
Pàdel Barcelona: cada mes, un ‘americà’
Menú