Noves seccions en creació: apunta-t’hi!

En aquests moments, tenim sobre la taula fins a 14 propostes obertes en fase de creació per ser noves seccions de la Soci.

Actividades en Familia Salamanca: a Salamanca, i de la mà de Juan Carlos Cruz, s’està impulsant una secció enfocada molt en clau familiar per fer activitats culturals, esportives o d’altra mena.

Lectura y Escritura Tenerife: impulsada per la companya María Pilar Torres, es busca personal a Tenerife per formar un club de lectura en què es proposin llibres per llegir i comentar en grup.

Música Moderna Mallorca: el company Xavier Oset busca col·legues per crear un grup per assajar i interpretar versions dels clàssics de pop i rock de tota la vida!

Música Moderna Valencia: el company Javier Farpón busca col·legues per crear una secció de música moderna.

Esquí Segovia: la companya María Blanca Guijarro està animant el personal per crear Esquí Segovia i començar a fer baixades per les pistes de La Pinilla i altres estacions.

Ciclismo Ávila: de la mà d’Ireneo Galán, ha arribat el moment d’apostar perquè Ciclismo Ávila esdevingui una realitat.

Fútbol Sala Palencia: es busquen “futbolers” per crear la primera secció de futbol sala a Palència, amb la voluntat d’organitzar partits i prendre part en campionats locals, amb Ángel Alcalde al capdavant de la iniciativa.

Karting Córdoba: de la mà del company Juan Pedro Moreno, s’està buscant personal per crear una secció de karting, per organitzar curses de karts en circuits de la comarca.

Excursiones y Visitas Culturales Valencia: amb Antonia Cantó com a impulsora, es presenta aquesta proposta de nova secció per organitzar sortides per als aficionats a la història local.

Yoga y Pilates Salamanca: des de Salamanca, i impulsada pel company Juan Carlos Cruz, es proposa la creació d’una secció dedicada a tenir cura de la nostra salut mental i física, a partir de dues tècniques orientals tan conegudes com el ioga i el Pilates.

Si estàs interessat/ada en formar part d’alguna d’aquestes seccions, envia un correu a ssee@lasoci.org, indicant la secció i el teu nom i cognoms, i passarem la informació al promotor/a.

Entrada anterior
Eleccions a Junta Directiva
Entrada següent
Història Mallorca: el mausoleu i el palau
Menú