No time i Los otros lideren un concert solidari en suport a Mans Unides

El divendres 17 de novembre a les 20 hores, els grups de Música Moderna Madrid oferiran un concert solidari per donar suport a la Campanya contra la fam de Mans Unides.

Una nit de música i solidaritat
Els companys i companyes de No time i Los otros han decidit posar el seu talent i la seva música al servei de Mans Unides, en una vetllada on els assistents tindran l’oportunitat de gaudir de la música en viu d’aquests grups madrilenys i, al mateix temps temps, contribuir a una causa humanitària.

Mans Unides: Campanya contra la fam
Mans Unides és una organització que té com a missió lluitar contra la fam, la misèria i les causes que les provoquen a tot el món. A través de projectes i programes, treballen incansablement per proporcionar aliments, educació i oportunitats als qui més ho necessiten. Cada donació i esforç marquen la diferència en la vida de les persones que pateixen gana.

La teva assistència i suport contribuiran directament a la lluita contra la fam a tot el món. Junts podem marcar la diferència i portar esperança als qui més la necessiten. T’esperem en aquest concert solidari!

DIA: divendres 17 de novembre
HORA: 20 hores
LLOC: locals Ton y Son (c/ Batres, 2 G. Pol. Ind. Ventorro del Cano. 28925 Alcorcón)

Apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Ciclisme Mallorca: VI Volta a Mallorca
Entrada següent
Caminants Mallorca reprèn l’activitat
Menú