Ciclisme Mallorca: VI Volta a Mallorca

Els dies 28 i 29 d’octubre, la secció de Ciclisme Mallorca va organitzar la VI Volta a Mallorca de Sa Poltrú, estructurada en dos dies de pedalar per carreteres secundàries de l’illa. S’hi van apuntar setze membres del grup, onze en bicicleta i cinc de l’equip de suport.

El primer dia, dissabte, que van rodar per la banda sud de Mallorca, van sortir del restaurant El Cruce i es van dirigir cap a Felanitx, Cas Concos, Santanyí, es Llombards, ses Salines, Capocorb Vell, Cala Blava i Can Pastilla, a la platja de Palma, en un recorregut de 90 km més o menys plans, però amb la dificultat d’haver de combatre un fort vent que els bufava en contra. Van dinar de pa a taleca davant del restaurant Cas Busso i, ja arribats, es van allotjar a l’hotel Java.

L’endemà al matí van tornar al punt de partida per la part del nord, però sense arribar a la serra de Tramuntana, ja que, com comenta Miquel Ferrer, delegat de la secció, “la majoria dels companys ronda la setantena d’anys i ja no estan per segons quines aventures”. De Can Pastilla van anar cap a Casablanca (“la de Mallorca, no la del Marroc”, puntualitza en Miquel), sa Cabaneta, Pòrtol, Santa Maria, Biniali, Sencelles, Algaida, Sant Joan, Vilafranca de Bonany i El Cruce, on tenien reservada taula per dinar.

Segons en Miquel “la volta va anar molt bé: no hi va haver cap denou i el trànsit motoritzat, essent un cap de setmana, no va resultar excessiu”. Va anar tan bé, que ja parlen de repetir l’experiència els anys vinents!

Entrada anterior
Open Day a Burgos
Entrada següent
No time i Los otros lideren un concert solidari en suport a Mans Unides
Menú