Múrcia guanya la V Copa Associació de Futbol 7 a Santander

L’equip de Múrcia es va proclamar campió de la V Copa Associació de Futbol 7, després d’una emocionant final contra la secció de Granada, sotscampiona. Almeria va obtenir el tercer lloc, completant el podi del torneig. Entre els premis individuals, Juanma Rubio d’Almeria va ser guardonat com el porter menys golejat, mentre que Álvaro Moya de Granada va destacar com a màxim golejador.

L’esdeveniment es va tenir lloc a la ciutat de Santander. Els participants es van allotjar als hotels Hoyuela i Santemar, ubicats a El Sardinero, una de les zones més exclusives d’Espanya. L’organització del torneig va ser elogiada per tots els assistents, que van destacar la qualitat de les instal·lacions del Complex Ruth Beitia, on es van dur a terme els partits.

El divendres previ al torneig, els participants van gaudir d’un còctel de benvinguda al Real Club Marítimo de Santander, situat a la badia de la ciutat. Durant l’esdeveniment, van tenir l’oportunitat de gaudir d’una competició de traineres, un esport típic de la regió.

Els partits, que es van dur a terme el dissabte 8 de juny al matí, es van disputar en un format de dos temps de 20 minuts, i van permetre que tota la competició es resolgués en un sol matí, cosa que va ser molt valorada pels equips. La tasca arbitral va ser impecable, ja que es va comptar amb dos àrbitres d’àmbit internacional.

La jornada va concloure amb un sopar de lliurament de premis a l’Hotel Bahía de Santander, on es va anunciar que la propera edició del torneig tindrà lloc a Còrdova, notícia que va ser rebuda amb entusiasme per la delegació cordovesa.

L’ambient de companyonia va caracteritzar una vegada més aquest esdeveniment, en què es van enfortir els llaços d’amistat entre els participants, molts dels quals porten compartint aquest torneig des de fa cinc edicions.

Així doncs, la V Copa Associació de Futbol 7 no només va destacar per la qualitat del futbol, ​​sinó també per l’excel·lent organització i el càlid ambient viscut a la ciutat de Santander.

Entrada anterior
Les Barcelones de Picasso
Entrada següent
Concert de música folk amb el grup Acord
Menú