La Teatral premiada al Concurs Vila de Piera

L’ obra Desconeguda, escrita i dirigida per la companya M. Àngels Sellés i escenificada per La Teatral, va ser guardonada amb tres premis pel 44é Concurs de Teatre de la Vila de Piera, localitat de la comarca barcelonina de l’Anoia.

          “El de Piera és un concurs de molta nomenada en els cercles teatrals, on concursen companyies amb un alt nivell i qualitat artística, amb uns muntatges i posades en escena dignes de bons professionals”, explica Sellés.

          La Teatral hi va actuar el 19 de desembre passat, davant d’un públic entès i d’un jurat que va avaluar la seva representació. “La veritat és que, tot i els nervis lògics de cada pujada de teló, vam estar a l’alçada i vam oferir una actuació certament brillant”, recorda la directora.

Gala de premis

Doncs bé, el jurat corrobora l’excel·lent impressió que va tenir l’elenc de la companyia de teatre de la Soci, ja que La Teatral ha estat guardonada amb tres premis.

          La gala de lliurament, va tenir lloc el 16 de maig al teatre Foment de Piera, i  va comptar amb la presència dels components de totes les companyies participants i de tots els membres del jurat, a més de la regidora de Cultura i de l’alcalde de Piera.

Tres premis

La Teatral va obtenir el tercer premi en la categoria de ‘Millor obra’ per votació popular, mentre que Mireia Teixidor va obtenir el segon premi en la categoria d’actriu principal, i Josep Lop va rebre el primer premi en la categoria de ‘Millor actor de repartiment. Cal dir que, en aquesta mateixa categoria, J. Esteve Bravo i la mateixa M. Àngels Sellés, van ser nominats.

Ambient de companyonia

En els moments previs a cada representació, els membres de La Teatral exclamen el seu crit d’ànim, que posa en evidència l’ambient de companyonia i complicitat entre tots els actors i actrius que després queda plasmat a l’escenari.

Teatre inclusiu

Cal remarcar, a més a més, que M. Àngels Sellés estat fidel amb la idea que la La Teatral fes un ‘pas’ mes,  i que Desconeguda fos també una obra de teatre inclusiu, un fet que ens ha enriquit molt com a  persones, a totes les actius i a tots els actors del grup de teatre de la Soci. Enhorabona!

Entrada anterior
La Coral Caelum torna a competir a Moldàvia
Entrada següent
Gastronomía Bilbao i el ‘sushi’ per a gent gran
Menú