La Coral Caelum canta a la Capella de l’Esperança

El concert de final de temporada de la Coral Caelum, de Cant Coral Barcelona, va tenir lloc el diumenge 11 de juny a la Capella de l’Esperança. Hi van interpretar la “Jazz Missa Brevis” de Will Todd, els “Nocturnos de la ventana” de Francesc Vila sobre poemes de Federico García Lorca, i el medley “Cançons d’ahir” amb arranjaments de Gerard Alonso, tot amb l’acompanyament al piano de Frederic Oller.

La casualitat va fer que s’escollís la Capella de l’Esperança per fer el concert, perquè té una acústica mot bona, i es decidís recaptar donatius a favor de la Fundació de l’Esperança, just en el moment en què es commemora el centenari de la fusió entre la Caixa de Pensions per a la Vellesa i d’Estalvis i la Congregació de Nostra Senyora de l’Esperança, que integrava el Monte de Piedad de Nostra Senyora de l’Esperança i la Casa de Recés. Al concert hi era present la directora de la Fundació de l’Esperança, la senyora Núria Danés, entitat que treballa per fer front a la pobresa i les desigualtats a Ciutat Vella.

El concert va ser tot un èxit, i el públic va gaudir de la interpretació i va felicitar els cantaires per oferir un programa atractiu i amb matisos tant contrastats com ara el jazz, una música d’un color plenament andalús i uns temes enllaçats de caire popular. Un aplaudiment per a la Coral Caelum!

Entrada anterior
Gastronomía Burgos comparteix una activitat amb la Creu Roja
Entrada següent
Lectura Barcelona convida Eduard Márquez per parlar sobre “1969”
Menú