Gastronomía Burgos comparteix una activitat amb la Creu Roja

Tal com ens explica Enrique de la Cuesta, delegat de Gastronomía Burgos, el dijous 1 de juny, la secció va gaudir de la gastroexperiència “Aromes amb sentit” al costat de la Unitat d’Ocupació de Creu Roja Burgos.

A primera hora van acompanyar una tècnica de Creu Roja a impartir un taller per motivar els joves a trobar el seu sentit laboral, a l’Escuela Pública de Hostelería y Turismo de Burgos, on van dur a terme dinàmiques per orientar aquest col·lectiu en la recerca d’aquesta feina que els motivi i els permeti aportar a la societat el millor de si mateixos.

Posteriorment van visitar el Museo del Arco de Santa María, on un guia que va posar a la seva disposició l’Ajuntament de Burgos els va mostrar l’impacte i el sentit de les rutes del “Somni especier” en un espectacular marc al costat de la Catedral de Burgos.

Van tornar de nou a l’Escola d’Hostaleria per visitar la impressionant Biblioteca Sensorial emmarcada dins del projecte finançat amb fons europeus d'”iculinària” de la mà de Gaspar Andrés, tècnic d’hostaleria de reconegut prestigi, que els va regalar una inoblidable experiència aromàtica destapant els pots màgics cuidats com un tresor dins d’unes prestatgeries elaborades per a aquest fi.

Van finalitzar la jornada amb un compartir gastronòmic amb un exquisit menú aromàtic de degustació elaborat amb afecte i cura pels xefs de la secció, Maxi i Pablo, que va ser la cirereta del pastís d’aquesta motivadora activitat.

Una gran jornada de convivència, que va comptar amb la implicació de moltes persones perquè tot sortís a la perfecció.

Entrada anterior
Actividades subacuáticas Asturias comparteix activitat amb el Centro Trama
Entrada següent
La Coral Caelum canta a la Capella de l’Esperança
Menú