Jocs de Taula Mallorca a quarts de final del V Gran Torneig de Truc

El diumenge 5 de novembre, es va celebrar al Poliesportiu de Sa Pobla, el V Gran Torneig de Truc, que va comptar amb la participació de 80 parelles de jugadors de tot Mallorca, entre les quals 5 parelles de la secció de Jocs de Taula Mallorca.

L’esdeveniment va començar a les 9.30 h del matí, es van jugar les eliminatòries i a les 14 h van  parar per dinar. L’organització va preparar una gran olla de fideus de marjal a l’estil pobler (molt picants) i una extraordinària ensaïmada.

Després del dinar, i amb un gran ambient, van continuar amb les classificatòries i eliminatòries. A les 18 h ja només quedaven un 40% dels jugadors classificats, entre els quals els nostres companys Miquel Mairata Mascaró i la seva esposa Lisa Bonnin. La parella de la Soci va arribar a quarts de final, amb dret a diploma i premis, després d’un dia esgotador que per a ells es va acabar a les 23 h!

“Com a curiositat, cada jugador fou obsequiat amb un sac de patates de sa Pobla”, comenta Francesc Barceló, delegat de la secció.

Entrada anterior
Descobreix el llegat històric de Barcelona amb una visita a Sant Pau del Camp
Entrada següent
Pàdel Mallorca juga el torneig de tardor
Menú