Descobreix el llegat històric de Barcelona amb una visita a Sant Pau del Camp

Barcelona, coneguda per la seva riquesa històrica, amaga tresors que revelen els seus orígens. Una visita imperdible és la de Sant Pau del Camp, un antic monestir benedictí en ple barri del Raval. Fundat al segle X, és una joia arquitectònica que es considera l’església romànica més antiga conservada a la ciutat.

Els visitants que se submergeixin en aquesta experiència visitaran l’església, el claustre i la tomba de Guifré II, comte de Barcelona entre els anys 897 i 911. Una mirada fascinant a la vida monàstica benedictina d’èpoques passades.

Un cop completada la visita al monestir, els participants tindran l’oportunitat de descobrir un altre tresor de la història barcelonina: la muralla medieval. Situada al costat de les drassanes, aquesta estructura ofereix una visió de la defensa històrica de la ciutat.

Aquí podran admirar també el Baluard de Santa Madrona, afegit triangular a les muralles medievals, construït entre el 1775 y el 1776 per reforçar les defenses en un temps que se succeïen diferents guerres amb els francesos, els carlistes i l’amenaça constant d’atacs dels corsaris.

La visita no és només un recorregut històric, sinó també una oportunitat per connectar amb el passat de la ciutat i entendre millor la seva evolució al llarg del temps. Una experiència que transporta els visitants a una època on les pedres parlen i les muralles guarden secrets.

DIA: dimarts 12 de desembre
HORA: 10.30 h (la visita dura unes 2 hores aprox.)
LLOC DE TROBADA: Paral·lel cantonada carrer de Sant Pau
PREU: 14 euros associats/ades i familiars beneficiaris, 20 euros acompanyants (inclou entrades)

Places limitades. Si quan accedeixes a l’esdeveniment ja està tancat per aforament complet, truca’ns i et posarem a la llista d’espera.

Apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Visita guiada al cementiri del Poblenou
Entrada següent
Jocs de Taula Mallorca a quarts de final del V Gran Torneig de Truc
Menú