III Trobada Gastronòmica Associació a Sevilla

Durant el cap de setmana de l’1 al 3 de març, Sevilla va ser l’epicentre d’un esdeveniment gastronòmic d’abast nacional, organitzat per la secció Gastronomia Sevilla, amb Juan José Iglesias al capdavant.

Amb l’ambició d’oferir una experiència completa i diversa, que abastés des de visites guiades pels llocs més emblemàtics de la ciutat fins a l’exploració de la rica oferta culinària, l’esdeveniment va atreure l’atenció de companys i companyes de les diferents seccions de gastronomia de la Soci, repartides per tot el territori. Així, la trobada va comptar amb les seccions de Cadis, Cantàbria, Huelva, València i Sevilla.

Les activitats van començar divendres, amb un apassionant recorregut pel nucli antic de Sevilla. Durant dues hores, els participants van tenir l’oportunitat de submergir-se a la història i la cultura de la ciutat, i van culminar la visita degustant un exquisit vi de taronja acompanyat de tapes típiques sevillanes.

Dissabte, l’esdeveniment va assolir el punt àlgid amb una jornada plena d’activitats. Des de primeres hores del matí, els assistents van poder accedir al mirador del Metropol Parasol (conegut popularment com Las Setas), que ofereix vistes panoràmiques de 360º del nucli antic de la ciutat. Posteriorment, es van traslladar a un local contigu al mirador, on cada secció participant va oferir la preparació de dos plats. Dues hores més tard, els plats van ser servits i degustats pels allà presents.

Després d’un breu descans, els assistents van tenir el privilegi de participar en una masterclass dedicada a postres típiques de la zona, seguida d’una degustació d’un tall especial de pernil del mar d’Ángel León. Finalment, es va dur a terme un tast d’ibèrics i formatges andalusos, maridats amb camamilla, cerveses artesanes i vins olorosos, cosa que va oferir una experiència sensorial inoblidable.

Diumenge, es va clausurar l’esdeveniment amb una visita a l’Alcázar i el barri de la Judería, dos llocs emblemàtics que reflecteixen la riquesa històrica i cultural de Sevilla. La jornada va concloure amb un dinar al nucli antic, on els participants van poder compartir les seves experiències culinàries i acomiadar-se fins a la propera ocasió.

Des de la secció de Gastronomia Sevilla volen expressar el seu sincer agraïment a tots els assistents i els companys de la Soci per la seva valuosa contribució a l’organització i l’èxit d’aquest esdeveniment. Continuarem brindant experiències gastronòmiques memorables en el futur!

Entrada anterior
La Coral Caelum en concert
Entrada següent
Piragüismo Tenerife navega a Radazul
Menú