Golf Sevilla participa al Torneig Benèfic Tierra de Hombres

En una mostra exemplar de solidaritat i compromís social, la secció de Golf Sevilla, amb Jesús Cascallana al capdavant, va participar activament al Torneig Benèfic Tierra de Hombres el dimecres 1 de novembre. Un total de 19 jugadors es van sumar a la noble causa d’aquesta associació benèfica, que destaca per l’ajuda humanitària a la salut maternoinfantil, oferint les cures bàsiques a tots els nens i nenes que es trobin en situacions d’extrema vulnerabilitat, com les víctimes de conflictes civils o catàstrofes naturals, els menors abandonats pels seus pares o orfes de víctimes de la SIDA, o els nens i nenes en situació de carrer.

Èxit esportiu i solidari
La participació de Golf Sevilla no només va estar marcada per la destresa al camp, on el millor classificat va ser el nostre company Andrés García Cárdenas (amb 39 punts stableford), sinó també per la generositat dels seus membres. La seva participació va aportar una considerable suma a la causa i, a més, cada jugador de la Soci va fer una aportació individual que es va destinar als premis del torneig benèfic.

Durant el lliurament de trofeus, la presidenta de la Terra d’Homes va expressar el seu agraïment especial a Golf Sevilla ia la Soci per la seva col·laboració inestimable en aquesta noble causa.

Compromís amb la causa
“Golf Sevilla s’enorgulleix d’haver format part d’aquest esdeveniment benèfic, tot reafirmant el seu compromís amb la responsabilitat social i la solidaritat amb els qui més ho necessiten”, conclou Cascallana.

Entrada anterior
Pau Casals, el músic, l’home i la pau
Entrada següent
Teatre Barcelona presenta “Sent Essència”
Menú