Golf Sevilla brilla al XIV Trofeu Benèfic de Golf Orden de Malta

El divendres 31 de maig, la secció de Golf Sevilla va demostrar una vegada més el seu compromís amb les causes benèfiques en participar al XIV Trofeu Benèfic de Golf Orden de Malta, celebrat al Real Club Pineda de Sevilla. Un total de 23 jugadors van representar la secció en aquest esdeveniment, tot destacant-se no només per la comesa esportiva, sinó també per la generositat i esperit solidari.

A més de l’import de les inscripcions, tots els jugadors de Golf Sevilla van fer contribucions personals per donar suport a la finalitat benèfica del torneig. Aquest gest va ser particularment apreciat per l’entitat organitzadora, que va expressar el seu agraïment mitjançant una carta emotiva adreçada a la secció.

La participació de Golf Sevilla en tornejos benèfics no és casual; la secció té un profund interès a donar suport a aquestes iniciatives i participa activament en cadascuna d’elles al llarg de l’any. En aquesta ocasió, el delegat de la secció, Jesús Cascallana, va guanyar el torneig en la categoria sènior, i va rebre el premi especial per la bola més propera al forat. Enhorabona!

Entrada anterior
Gent amb experiència al Museu Nacional d’Art de Catalunya
Entrada següent
Los Otros inaugura el Restaurante Río Cofio a Robledo de Chavela
Menú