Gastronomía Bilbao i companys d’Osona fan una trobada culinària en un txoko bilbaí

Quan a la secció de Gastronomía Bilbao, amb Jose Hurtado de Mendoza al capdavant, es van assabentar de la visita turística que feien per Euskadi un grup d’associats i familiars vinguts de la comarca catalana d’Osona, no s’ho van pensar dues vegades per convidar-los a compartir un sopar de germanor.

La trobada va tenir lloc al txoko de l’Asociación Taurina Peña Campera de Bilbao. El primer plat el van preparar els companys i les companyes catalans, i van ser unes exquisides mongetes de Santa Pau amb botifarra, cansalada i pa amb tomàquet, que van fer les delícies de tots els comensals.

Els amfitrions van respondre amb racions de xoriço de Salamanca i rabes de Begiandi, com a aperitiu, i de segon, els típics plats de la cuina basca com és el “bakalao al pil-pil” amb “kokotxas” i els peus de porc amb salsa Bizkaia. Per postres, el menú es va rematar amb un espectacular pastís.

La vetllada va ser una delícia, amb total sintonia i moltes ganes de passar-ho bé per part de tots els presents. A l’hora del comiat, van quedar que ara tocava als biscaïns tornar la visita als osonencs.

Connexió Soci, és això!

Entrada anterior
Concert solidari de Cant Coral Barcelona: no te’l perdis!
Entrada següent
La Banda Records toca per a una bona causa
Menú