Fotografia Girona visita la Gola del Ter

Ben abrigats, perquè el fred va fer acte de presència des de l’alba, i amb les càmeres i els objectius a punt per captar amb la tota l’essència les imatges més impactants.

            Amb aquesta empremta, els fotògrafs gironins, amb el seu delegat, Manel Pérez encapçalant el grup, van encarar l’última sortida de l’any, a la Gola del Ter pel seu marge Nord, un paratge esplèndid per practicar la fotografia d’exteriors i paisatges. 

            Proveïts de mascaretes, guardant sempre les distàncies i compartint vehicles els membres d’una mateixa bombolla, l’expedició de Fotografia Girona va trobar-se a les 8.45h en un punt concret de la localitat de Torroella de Montgrí, des d’on van fer camí cap al destí fixat.

Tot diferent, però fou un plaer…

“Va ser un dia fred i tot era molt diferent des de l’inici: d’entrada, res de compartir cotxes, mascaretes, guardar distàncies…; els qui varen voler es van portar l’entrepà i cap a casa”, ens comenta el delegat gironí. “Però desprès de molts mesos poder-nos veure físicament va ser un plaer”, conclou.

            La Gola del Ter, van ser un objectiu ideal per a la creativitat dels col·legues gironins, que van poder imatges realment espectaculars, com les que acompanyen aquesta notícia.

Entrada anterior
Historia Madrid visita el centre i passeja pel Retiro
Entrada següent
Atletismo Burgos i la San Silvestre més solidària
Menú