Èxit en la representació de “Sent essència”

El dissabte 3 de febrer, Teatre Barcelona – La Teatral va presentar “Sent essència” d’Eva-Maria Sans Blas, artista multidisciplinària, coach i comunicadora, i fundadora i CEO de “Conexión Libélula” (programa integral de coaching). L’obra és una performance poètica per acompanyar les persones a connectar amb la seva pròpia essència. Una experiència de mindfulness on les persones comparteixen una experiència col·lectiva allunyant-se de la hiperconnectivitat externa.

La funció, a més, va tenir una finalitat solidària, ja que es van recaptar fons a favor de la Fundació Mescladís, una iniciativa d’economia solidària amb una trajectòria de més de 15 anys, que promou la cuina sostenible, cuina oportunitats i sosté que migrar és un dret. Eva-Maria va descobrir Mescladís fa molts anys i en va escriure un article per a la revista “Nexe” (Associació d’Antics Alumnes Universitat Pompeu Fabra), que pots llegir .

A la representació hi van assistir M. Victòria de Lucas (presidenta de la Soci) i Victòria Ghio (coordinadora del programa “Cuinant oportunitats” a Mescladís), que van dirigir unes paraules al públic assistent. Un públic que va ser molt participatiu i disposat a viure l’experiència “sent essència”. En agraïment per la presentació, Eva-Maria va regalar a la Soci una làmina impresa enumerada i signada d’un dels collage de la performance poètica.

Fotògraf: Tomàs Llompart Gràcia

Entrada anterior
Teatre Barcelona – La Teatral presenta “Llenties i cigrons”
Entrada següent
Karting Granada, velocitat i resistència
Menú