Concert d’havaneres, rom cremat i coca a la fresca

El dijous 30 de maig, el Cicle de Música a la Fresca va acollir la tradicional cantada d’havaneres a càrrec del grup Els llobarros platejats de la Soci. L’esdeveniment va tenir lloc a la seu social (Sardenya, 521-523), a partir de les 19.00 hores, tot oferint una vetllada de música i tradició en bona companyia.

L’ambient festiu va estar marcat per les veus harmonioses del grup, que van interpretar clàssics de les havaneres amb gran mestria, i van fer participar el públic, com ja és habitual en totes les cantades. Després del concert, que va durar aproximadament una hora, els assistents van poder gaudir del rom cremat i la coca, elements indispensables en aquestes trobades.

L’esdeveniment no només va ser una oportunitat per gaudir de la música, sinó també per col·laborar amb una bona causa. La taquilla inversa va estar destinada a l’entitat Yamlaminim, que desenvolupa projectes d’ajuda a l’Àfrica, demostrant que la cultura i la solidaritat poden anar de la mà.

Els assistents van compartir una nit molt agradable, envoltada de bona música i millor companyia. Aquesta cantada d’havaneres és un esdeveniment que ja forma part de la tradició de la Soci, i que cada any ofereix una experiència única!

Entrada anterior
Baloncesto Murcia juga un partit al centre penitenciari Campos del Río
Entrada següent
Música Popular Tenerife actua a l’Asilo de Ancianos de Santa Cruz
Menú