Baloncesto Murcia juga un partit al centre penitenciari Campos del Río

Els companys de la secció Baloncesto Murcia han disputat un partit amistós al centre penitenciari de Campos del Río. Aquest partit forma part d’una iniciativa per a la reinserció social dels interns, promoguda pel Voluntariat de Caixabank, la Soci i el Colectivo Paréntesis.

La trobada, que va tenir lloc dimarts 4 de juny, no només va buscar oferir una estona d’entreteniment i esport als reclusos, sinó també fomentar valors com el treball en equip, la disciplina i l’esforç, que són essencials per a la reintegració social.

El Colectivo Paréntesis, dedicat a la reinserció social de presos, va jugar un paper fonamental en l’organització d’aquest esdeveniment, sabedors que l’esport és una eina eficaç per a la rehabilitació i el benestar dels participants.

Els jugadors de Baloncesto Murcia es van mostrar molt entusiasmats amb la iniciativa. “No és la primera vegada que disputem un partit d’aquestes característiques. Com sempre, ha estat una experiència enriquidora tant per a nosaltres com per als interns”, va comentar un dels jugadors de l’equip. Per la seva part, els interns del centre penitenciari de Campos del Río van agrair l’oportunitat de participar en el partit i van expressar el seu desig que es repeteixin activitats d’aquest tipus en el futur.

Aquesta activitat és un exemple clar de com l’esport pot ser un vehicle de canvi i una eina per a la reintegració social. Enhorabona!

Entrada anterior
Conferència sobre la vida i obra de Gae Aulenti
Entrada següent
Concert d’havaneres, rom cremat i coca a la fresca
Menú