Apunta’t al wabol (si pots caminar, pots jugar)!

Què és el wabol
És una activitat física que es juga amb una pilota de futbol, però no és futbol, sinó una manera més lenta i relaxada de jugar, on els jugadors caminen en lloc de córrer. És un joc dissenyat per ajudar les persones a estar en forma i mantenir un estil de vida actiu sense importar l’edat, el gènere, la condició tècnica o la forma física. Actualment existeixen equips mixts, equips femenins i equips inclusius amb persones amb diferents discapacitats.

Beneficis del wabol
Els beneficis de fer esport són molts, i les persones grans també necessiten mobilitzar les articulacions amb regularitat. Caminar ajuda a reduir la hipertensió, el nivell de sucre a la sang (diabetis), el risc de contraure malalties cardíaques, controlar el ritme cardíac i/o el colesterol dolent. També millora la mobilitat, enforteix la zona lumbar, redueix l’estrès, l’ansietat, la depressió, etc.

Jugar a wabol també aporta un benefici social, ja que evita que els participants quedin aïllats, tot interactuant amb altres individus i grups de persones. La diversió està assegurada!

Secció de wabol
T’agradaria participar a la secció de wabol de la Soci? Et convoquem a una reunió que tindrà lloc a la seu social (Sardenya, 521-523) el dilluns 17 de juny, a les 11 hores. A la reunió hi assistirà Silvio Szegedi, un dels creadors d’aquest esport, i també Jordi Serra, un company associat que juga a wabol.

Apunta-t’hi aquí!

DIA: dilluns 17 de juny
HORA: 11 hores
LLOC: Sardenya, 521-523

Entrada anterior
Música Popular Tenerife participa a la celebració del Dia de Canàries
Entrada següent
Conferència sobre la vida i obra de Gae Aulenti
Menú