Activitats Subaquàtiques Catalunya: setmana d’immersions al Mar Roig

Com ja ve sent habitual, del 5 al 12 d’agost, un grup de companys i companyes d’Activitats Subaquàtiques Catalunya va fer una sortida de busseig al Mar Roig. Va ser una setmana de vida a bord on s’ho van passar de valent tant els que bussejaven com els que no, i tots van poder gaudir de l’alentiment de l’activitat, de l’atmosfera de comoditat i de l’espai propi i comú.

Pel que fa a l’alentiment de l’activitat, un cop a l’aigua, tot el moviment és a càmera lenta. Segons Lluís Farreras, un dels assistents, “és com si t’inoculessin a l’organisme un estat natural parsimoniós i de calma profunda. ‘Descansar, menjar, bussejar’… tot esdevé tipus filosofia zen, en una dimensió en marxa pausada, que et fa gaudir molt més de la vida marina”.

Pel que fa a la comoditat, la tripulació assignada va ser de 10! Els va ajudar en tot tipus de tasques: muntar, posar i carregar l’equip; però també en altres temes com en el menjar, que va ser variat, de qualitat, i fins i tot a la carta. Comportament exquisit i atenció rebuda immillorable.

Pel que fa a l’espai, tothom va poder gaudir tant de l’espai propi, d’aïllament i de solitud (a la seva habitació o a qualsevol de les diferents cobertes) com de l’espai comú (amb moments per interaccionar, conviure, riure, menjar… amb els companys i companyes d’aventura). “Tu tens la clau del mode off/on quant a convivència amb la resta”, diu Farreras.

“Fer ‘vida a bord’ és una experiència més que recomanable, gairebé diria que imprescindible, amb potser només un possible petit inconvenient: igual després et fa mandra el busseig d’un dia…”, conclou Farreras.

Els companys i companyes de la secció d’Activitats Subaquàtiques de Catalunya t’esperen, tant si ja busseges com si vols iniciar-te en aquest món fantàstic. Apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Ada Castells comparteix sessió amb el club de Lectura Barcelona
Entrada següent
Baloncesto Murcia contra el càncer infantil
Menú