Acció social: Gastronomía Burgos col·labora amb Aransbur

El dissabte 13 de maig la secció de Gastronomía Burgos, juntament amb el Voluntariat de CaixaBank, va compartir amb Aransbur (Associació de Famílies de Persones Sordes de Burgos) una trobada ludicogastronòmica a la seu de l’associació Centro María Cristina de Burgos.

La jornada es va iniciar amb un taller creatiu en què els nens van aplicar el mètode surrealista dels “cadàvers exquisits” a càrrec de la voluntària, professora i artista Ruth Irene Torca. Els nens van ser molt receptius i van gaudir del joc, i cal destacar que es van ajudar els uns als altres (els grans als petits).

Posteriorment es va dur a terme un taller culinari de la mà dels xefs Pablo i Maxi, amb l’ajuda del voluntari senegalès Ibrahima, que van posar tota la cura i l’afecte perquè els nens gaudissin tacant-se les mans.

L’acte central va ser un dinar de germanor entre les persones voluntàries i les famílies d’Aransbur, amb un menú que va ser un delit per a tots els paladars.

Tal com ens comenta Enrique de la Cuesta, delegat de Gastronomía Burgos, “un moment molt especial va ser el brindis de comiat amb una copa de sidra, on els nens van gaudir amb l’obertura a pressió dels taps de les ampolles. Quina millor manera d’acabar aquesta jornada que amb els somriures dels nens i l’agraïment de tots els assistents.”

Enrique també vol “agrair la presència, tot i ser dissabte, de Natalia Díez Simancas, responsable d’Acció Social de CaixaBank de la DT de Castella i Lleó, i de les companyes en actiu Raquel Barcenilla i Raquel Adrián (que hi va anar amb la seva filla), i destacar la seva col·laboració amb tot l’afecte en aquest esdeveniment.

Per a aquesta secció és un luxe i plaer comptar amb persones compromeses amb aquestes activitats d’inclusió social de la Soci. Gràcies de tot cor a Asun, Elena, Ruth Irene, Ibrahima, Miquel Àngel, Pau i Maxi per fer realitat aquests meravellosos moments.”

Sens dubte, una activitat de 10!

Entrada anterior
Senderismo Tenerife en el Camí de Santiago
Entrada següent
Història Barcelona visita l’exposició “XIX. El segle del retrat”
Menú