A Córdoba tenen l’espai Soci, sota l’aigua

Per norma general, la secció Actividades Subacuáticas Córdoba porta a terme les seves escapades als punts d’immersió els caps de setmana “amb una rutina d’immersions, per dir-ho d’alguna manera, que inclou dues immersions en dissabte i una el diumenge, totes llançant-nos a l’aigua des d’un vaixell”, ens explica el seu delegat Enrique Javier Moreno.

          Val a dir que la secció cordobesa té com a col·laborador de confiança que li prepara tot l’opertatiu per poder practicar el seu esport preferit, el Centro de Buceo Scubasuren, ubicat a la localitat d’Almuñecar.

Cap de setmana

Les sortides coincideixen amb els caps de setmana i una de les últimes i de les que componen el calendari de la secció andalusa, va tenir lloc a Punta de la Mora, la primera; a Cueva de los Genovesesía, la segona; i a La Calita, la tercera i última.

          “Vam bucejar envoltats de molta vida marina, compartint espais amb més d’un congre, amb pops de mides considerables i fins i tot ens vam creuar amb alguna morena, que habitava entre les roques, a banda de tenir l’oportunitat de saludar els típics bans de peixos que nedent agrupadament sota les aigües”.

          Aixó son, en síntesi, els caps de setmana ‘sota l’aigua’ del grup de submarinistes cordobesos.

          Els agrada el submarinisme, i el practiquen en clau Soci. 

Entrada anterior
Senderismo Burgos, maridatge de natura amb paisatge
Entrada següent
Gastronomía Bilbao, cuinar, passar-ho bé i ser solidaris
Menú