Subacuáticas Valencia se submergeix a Tabarca

A les profunditats, tot s’aclareix… Amb José Martín al capdavant del grup, la secció dels submarinistes valencians es van donar el gust de preparar i dur a terme una sortida de cap de setmana a la reserva marítima de Tabarca.

          “Es tracta d’un espai natural, situat enfront de les costes d’Alacant, molt maco i que ens va agradar molt”. I és que “com és habitual, l’escapada es va desenvolupar en un ambient molt agradable, en què vam poder gaudir al màxim de la nostra gran passió”, afegeix el delegat.

          El centre de busseig que va preparar les immersions dels submarinistes valencians de la Soci va ser, en aquesta ocasió, l’Scuba Elx, “que ens van tractar amb molta diligència i cordialitat, facilitant totes les peticions que els vam fer”.

Doble immersió

La veritat és que, “no es pot dir que no ens ho prenguéssim seriosament, i és que dissabte ens van preparar una doble immmersió”, continua relatant José Martín.

           La primera va ser a l’Scull (familiarment coneguda per als submarinistes com ‘Merolàndia’ (perquè està habitada per una colònia de meros que t’apareixen per totes bandes) i la segona a la Nao.

          “Tant l’una com l’altra, van complir amb escreix amb les nostres expectatives, per la gran quantitat de vida marina que vam poder contemplar, com l’exquisida visibilitat oferida”.

          Acabades les immersions, el grup va desembarcar a l’illa de Tabarca, “on vam poder assaborir el típic ‘Caldero Tabarqueño’. Després d’un àpat contundent, el grup va fer un passeig per l’illa, abans de tornar a Santa Pola.

Hi tornarem

L’endemà diumenge, més immersions per al matí, i a la tarda “vam tornar cap a casa amb un molt bon regust del que ens havia aportat aquesta sortida, fins al punt que tenim clar que hi tornarem”, conclou el delegat.

          A Valencia, el submarinisme els encanta. T’hi apuntes?

Entrada anterior
Ciclisme Girona gaudeix els 150 km de l’OncoBike
Entrada següent
23/11: La Teatral estrena ‘ADN’ al CaixaForum
Menú