Senderismo Burgos al Parc Natural de Sabinares del Arlanza-La Yecla

El 25 de novembre, un grup de companys i companyes de Senderismo Burgos van realitzar una preciosa ruta pel Parc Natural de Sabinares del Arlanza-La Yecla.

Van iniciar l’ascens des de Barriosuso, pel camí que segueix l’antic camí a Briongos, fins a assolir el coll que separa la penya de Cervera de la penya Valdosa, i ascendir fins al cim del Valdosa. Al punt més alt es localitza un castre de l’Edat del Ferro, del qual van poder veure les restes de la muralla, i des del cim també van poder admirar les fantàstiques vistes sobre les penyes de Carazo, La Yecla, Tejada i La Demanda.

El descens el van realitzar baixant cap a la vall de los Casares, on hi ha la capçalera de riu Esgueva. Un cop a la vall de l’Esgueva van agafar el camí que es dirigeix cap a Barriosuso i Hinojar de Cervera, i després d’admirar la cova de Sant García, on hi ha un jaciment de l’Edat del Bronze, van arribar al coll que dona vista a Barriosuso i van baixar fins al poble.

En total van ser 12 km de recorregut i un desnivell acumulat de 450 m, i un dia fantàstic d’esport, companyonia i diversió.

Entrada anterior
Apunta’t a Canto Coral y Góspel Madrid!
Entrada següent
Camaraderia al Torneig de Nadal de Golf Córdoba
Menú