Recorregut per l’imponent Madrid dels Àustries

Rep el títol de ‘Madrid dels Àustries’ una àmplia zona de la capital espanyola, que es correpon amb l’ancestral traçat medieval de la ciutat, fundada per la Casa dels Àustries, i a l’expansió urbanísitca iniciada pels monarques de la mateixa dinastía.

          Els moments més esplendorosos d’aquest període coincideixen amb els regnats de Carles I i, especialmente i sobretot, de Felip II, el sobirà que l’any 1561 va establir la Cort a Madrid.

‘Villa y Corte’

Els companys i companyes de la Soci, CaixaBank i Fundació “la Caixa” que van prendre part en la visita guiada al Madrid dels Àustries van gaudir molt d’una jornada molt instructiva i atractiva.

          El passeig va començar a la dos quarts d’onze a la Puerta del Sol, concretament al costat de l’emblemàtica estàtua del ‘Oso y el Madroño’.

Recorregut amb historia

A partir d’aquest punt de sortida, la visita guiada va portar el grup de la Soci per un recorregut que va comançar a la mateixa Puerta del Sol, va continuar per la plaça Mayor, posteriorment va enllaçar amb la plaça de la Villa, va arribar a la catedral, va travessar la plaça de Oriente, va passar pel costat del Palacio de la Magdalena i va finalitzar al carrer Arenal i Descalzas.

          Un recorregut imponent i amb molt història.

Entrada anterior
Vam conèixer a fons la València Romana
Entrada següent
La Sevilla de les tradicions i les llegendes
Menú