esdeveniment

ACTIVITATS SOCIALS


Associat/ada: treballador/ora de CaixaBank o la Fundació Bancària “la Caixa”, que és membre de la Soci.
Familiar beneficiari: familiar de primer o segon grau de l’associat/ada, que és membre de la Soci.
Acompanyant: persona que acompanya l’associat/ada en una activitat puntual, però que no és membre de la Soci. Si l’acompanyant és susceptible de ser beneficiari/ària, cal que es doni d’alta a la Soci.

ESCOLTAR ÉS MÉS QUE ESCOLTAR

Data: 23-02-2023


Creiem que sabem escoltar, però és realment així? Vine a la sessió “Escoltar és més que escoltar”, perquè escoltar esdevingui un art al teu abast.


Escoltar bé vol dir comprendre l’altre i aconseguir establir un nexe on qui parla se senti còmode explicant allò que pretén traslladar-nos. En aquest taller, Maria Conxa Porrera ens ensenyarà l'actitud que hem de tenir per aconseguir una bona comunicació basada en la capacitat per escoltar amb atenció i empatia el nostre interlocutor. Ens proposa una fórmula més satisfactòria per comunicar-nos amb els altres i per millorar les nostres relacions.


En finalitzar la conferència, podrem parlar amb Maria Conxa Porrera, tot prenent unes pastetes.


DIA: 23 de febrer
HORA: 10.00 hores (una hora de durada)
LLOC: seu social (Sardenya, 521-523)
COST: gratuït
IMPARTIT PER: Maria Conxa Porrera, responsable de Formació i vocal del Consell Executiu de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Escolta durant 28 anys i responsable de Formació del Telèfon de l’Esperança de Barcelona. Creadora del Grup “Recerca Personal”, fa 10 anys, dedicat a impartir cursos, sessions i xerrades sobre creixement personal per tot Catalunya i Andorra.


 

Menú