esdeveniment

ACTIVITATS SOCIALS


Associat/ada: treballador/ora de CaixaBank o la Fundació Bancària “la Caixa”, que és membre de la Soci.
Familiar beneficiari: familiar de primer o segon grau de l’associat/ada, que és membre de la Soci.
Acompanyant: persona que acompanya l’associat/ada en una activitat puntual, però que no és membre de la Soci. Si l’acompanyant és susceptible de ser beneficiari/ària, cal que es doni d’alta a la Soci.

OPEN DAY DE LA SOCI A BARCELONA

Data: 19-11-2022


ET CONVIDEM A GAUDIR D'UN TORNEIG DE PÀDEL


Vine i gaudeix de l’experiència del pàdel amb la Soci! Siguis o no associat o associada, et convidem a gaudir d’un dia de portes obertes de la Soci i participar a un torneig de pàdel per a tu i d'activitats per a tota la família.


De 9 a 15 hores, vine a gaudir d'un dia en família i participa al torneig. No importa el nivell de pàdel que tinguis, i si tens o no parella per jugar, nosaltres organitzarem els grups. Pots portar acompanyants de CaixaBank i de la Fundació, o familiars de fins a segon grau, perquè passin el dia amb tu fent associacionisme i coneguin la Soci.


Gaudirem d'un dia d'esport i famíla: tu podràs jugar a pàdel i els que no juguen poden divertir-se a la piscina coberta climatitzada o els inflables que hi haurà per als més petits. Per finalitzar, ens espera una botifarrada.


I si portes un o més companys de CaixaBank i/o la Fundació "la Caixa", en actiu o no, a la jornada i es donen d'alta a la Soci, la teva quota de 2023 et sortirà gratis (demana'ns el teu codi promocional personal).


T’esperem el dissabte 19 de novembre, de 9 a 15 hores, al Club Natació Montjuïc (carrer Segura, 36, Barcelona).


*si et deixes la pala no et preocupis, et deixarem una.


Apunta-t'hi!


Menú