QUÈ FEM?… SETMANA DEL 7 AL 13 DE NOVEMBRE

La setmana del 7 al 13 de NOVEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 8 de NOVEMBRE

CAMINANTS BAGES-BERGUEDÀ convoca els seus components per a prendre part en la caminada pels Bosc del Suaña, a Manresa. Fan ganes d’anar-hi!

GOLF GIRONA organitza la XII Jubilets Cup al club Golf Costa Brava, de Santa Cristina d’Aro

DIMECRES 9 de NOVEMBRE

JOCS DE TAULA MALLORCA hi posa el tapet i obre les cartes per a la disputa de la Lliga Triple de Nadal del joc del Truc, que tindrà lloc fins al 16 de desembre!

SENDERISMO ALICANTE cita el seu grup per completar la ruta que surt del Santuari de la Font Roja d’Alcoi, i tot seguint el sender roig pel Barranc de l’Infern, arribar al Pla dels Gal·lers, des d’on se segueix ruta fins al Mas de Tetuán per, tot seguit, agafar el sender que porta fins a la Teixereta i després al Menejador, per acabar baixant pel sender de les Carboneres. Per a no pèrdre-se-la!

DIJOUS 10 de NOVEMBRE

GOLF MENORCA convoca els seus jugadors per a la disputa del Torneig Social de Tardor, en la seva tercera ronda. Els partits es poder jugar fins al diumenge.

DIVENDRES 11 de NOVEMBRE

ACTIVITAT SOCI: sortida guiada al barri del Raval de Barcelona, un dels quatre que componen el districte de Ciutat Vella i el més densament poblat, multicultural i soprenent…  

DISSABTE 12 de NOVEMBRE

GASTRONOMIA MALLORCA organiza el Concurs Social d’Arrossos. Quina gana!

MONTAÑA MADRID marxa d’excursió per visitar les joies del Parc Nacional de Guadarrama, a través d’un recorregut senzill i a l’abarst de tothom d’uns 10 km i no més de 500 metres de desnivell acumulat. L’activitat és solidària, ja que els participants podran aportar un donatiu equivalent al cost de tres menús per a un menjador social. Som-hi!

DIUMENGE 13 de NOVEMBRE

TRIATLÓN Y FONDISTAS EUSKADI i TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA es trobaran per participar en la clàssica del calendari fondista com és la Behobia – San Sebastián, que celebrarà la seva 57a edició. Ànims!  

TRIATLÓN Y FONDISTAS SEVILLA convoca la seva gent per prendre part en la Mitja Marató Ciutat de Màlaga, que començarà a les 9 hores i cobreix una distància de 21,097 km. A per totes!

Entrada anterior
Vam celebrar ‘Halloween’ pintant i menjant galetes
Entrada següent
Et convidem al nostre ‘Open Day Pàdel’
Menú