QUÈ FEM?… SETMANA DEL 6 AL 12 DE JUNY

Aquesta setmana, la del 6 AL 12 DE JUNY, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 7 de JUNY

GOLF GIRONA disputa l’11è Jubilets Cup al Club Costa Brava-Santa Cristina d’Aro, un torneig especialment pensat per als col·legues ‘veterans’ de la secció gironina.  

CAMINANTS BAGES-BERGUEDÀ convoca la seva DXXII Caminada, que en aquesta ocasió cobreix un circuït circular pel Bosc del Suanya. Fa bona pinta!

DIMECRES 8 de JUNY

BRIDGE BARCELONA cita els seus membres a la Pool Social On-Line a través de la plataforma Real Bridge que tan bona acceptació està tenint entre els ‘bridgadistes’ barcelonins.  

GOLF SEVILLA disputa el seu Torneig Social Isla Canela Old Course, puntuable per la Copa Associació de Golf de Huelva.  

DIJOUS 9 de JUNY

CONCERT DE GOSPEL als jardins de la seu social del carrer Sardenya de Barcelona, ofert pel Cor Dona Gòspel, una formació musical que uneix dones de diverses nacionalitats i en risc d’exclusió social. Música, entreteniment i solidaritat.

EXCURSIONES Y VISITAS CULTURALES ALICANTE ens convoca a fer una visita a l’Aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández. Es tracta d’una visita guiada organitzada per AENA. Per a no perdre-se-la!

VELA Y MOTONÁUTICA ASTURIAS organitza una sortida d’una hora per gaudir de l’emoció de poder pilotar motos d’aigua, en un recorregut per tot la Badia de Gijón.

DIVENDRES 10 de JUNY

KARTING ASTURIAS organitza la disputa d’una cursa del seu Campionat Social de Karts, al circuït Sagrada Familia.  

DISSABTE 11 de JUNY

HISTORIA MADRID porta a terme una visita extraordinària a la Sacramental de San Isidro, una ruta imprescindible del Madrid històric.

MOTOTURISME LLEIDA LEANDRE FLORENSA torna a l’activitat organitzat un viatget amb moto a Bilbao, per visitar la capital basca i gaudir d’un desplaçament molt bonic.

DIUMENGE 12 de JUNY

SURF ASTURIAS celebra una jornada de baptisme de surf amb l’associació Hogar de San José, que ajuda nois i noies en risc d’exclusió social, amb la col·laboració de l’Escola de Surf Siroko.

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA convoca els seus triatletes per disputar la Triatló de Banyoles.

Entrada anterior
Tenerife i la màgia del piragüisme
Entrada següent
Defunció de l’expresident de la Soci Josep Masip i Blasco
Menú