QUÈ FEM?… DEL 28 DE NOVEMBRE AL 4 DE DESEMBRE

La setmana del 28 de NOVEMBRE al 4 de DESEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 29 de NOVEMBRE

GASTRONOMÍA BILBAO ens prepara un sopar de campionat al ‘txoko’ de la Peña Campera, que servirà per acomiadar la campanya de 2022 i començar a preparar les activitats per a l’any que ve. Ens hi apuntem!  

HISTÒRIA BARCELONA convoca els seus membres a la sessió del Cicle d’Història de l’Art, impartit per la professora Carmina Vivas i que, en aquesta ocasió tractarà sobre els grans enginyers i urbanistes de l’Antinguitat, és a dir, el llegat de Roma. La sessió comença a les 18.00, a la seus social del carrer Sardenya.

DIMECRES 30 de NOVEMBRE

SENDERISMO ALICANTE convoca els seus membres per dur a terme la ruta del Reconco, de d’Onil. Es tracta d’un trajecte sorprenent, amb paisatges bonics, molta arbrada, senders i camins molt agradables.

EXCURSIONS I VISITES CULTURALS GIRONA convoca els seus components per dur a terme la visita al Nou Celler i al Museu del Castell de Peralada, amb tast de vins inclòs i entrada al Museu del Castell. Pinta bé!

DIJOUS 1 de DESEMBRE

EXCURSIONES Y VISITAS CULTURALS ALICANTE convoca el seu grup per realitzar la sortida a les Coves del Canelobre i Busot, en visita guiada que inclourà el Museu de Música Ètnica i la Casa Museu del pintor Enrique Lledó, a més de gaudir de les magnífiques vistes des del Mirador del Monte Calvario i el Castell de Busot. La sortida culminarà amb un dinar en un restaurant típic de la zona.

GOLF TENERIFE ho té tot a punt per dur a terme el seu Torneig Social Cloenda de la Temporada, que tindrà lloc al Real Club de Golf de Tenerife, amb l’horari de sortida al camp fixat a les 9 del matí.  

GOLF GRANADA disputa el seu Torneig Social Fi d’Any, al club RCG Sotogrande. Som-hi!

DIVENDRES 2 de DESEMBRE

GOLF GIRONA disputa el seu Torneig Social Jubilats Cup de Pitch&Putt 2022, al club Franciac.  

DIUMENGE 4 de DESEMBRE

ESQUÍ NAVARRA-LA RIOJA, la recentment creada secció navarresa i riojana, organitza una esquiada a les pistes de l’estació de Valdezcaray, de la Rioja. La sortida dependrà de les condicions de neu, ja que l’estació, molt familiar i acollidora, està ubicada en unes latituds no molt altes.  

TRIATLÓN Y CARRERAS POPULARES VALENCIA convoca els seus corredors de fons per participar en la clàssica del calendari fondista valencià, com és la Marató de València. Ànims!

Entrada anterior
Teatre infantil a la Festa de la Soci
Entrada següent
Eleccions a Junta Rectora. Resultat de votacions.
Menú