QUÈ FEM?… SETMANA DEL 26 DE DESEMBRE A L’1 DE GENER

Per a l’última setmana de l’any, la del 26 de DESEMBRE a l’1 de GENER, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 26 de DESEMBRE

ESQUÍ GRANADA organitza la pujada a Sierra Nevada per aprofitar la bona neu i esquiar per totes les pistes, amb l’opció de fer classes d’esquí. Som-hi!

DIMARTS 27 de DESEMBRE

BRIDGE BARCELONA disputa una Pool Didàctica a BBO, que comença a les 12.00 i s’acabarà a les 13.30 hores. Places limitades.

ESQUÍ MADRID convoca els seus membres a l’esquiada de Cap d’Any que la secció madrilenya realitzarà a les pistes de Baqueira Beret.

PIRAGÜISMO TENERIFE organitza una de les seves sortides regulars del calendari, consistent en una travessia per la Costa de Tabaiba, tot practicant tècniques de paleig i seguretat en la navegació.

DIMECRES 28 de DESEMBRE

ACTIVITATS SOCI organitza una sortida a Múrcia, per passejar per la ciutat engalanada per Nadal i visitar els seus tradicionals ‘Belenes de Murcia’. Som-hi!

CAMINANTS BARCELONA convoca el seu personal per fer la ruta circular Pallejà, Fonts del Carinyo, Les Rovires del Gorg i la Mola, amb tornada a Palleja. Molt atractiva!

DIJOUS 29 de DESEMBRE

GASTRONOMÍA BURGOS celebrarà la Festa del Mandil, un taller de ‘pinxos’ participatiu i solidaria, amb àpat popular a l’Associació de Jubilats i la de Mestresses de Casa de Palacios de la Sierra.

GOLF MENORCA disputa la segona ronda de la Copa Social Nadal 2022; els partits es disputaran dels dies 29 a 31 de desembre. Ànims!

DISSABTE 31 de DESEMBRE

ATLETISMO BURGOS correrà la San Silvestre Cidiana CABK de Burgos, que començar a les 19 hores, amb sortida al carrer Eloy García Quevedo i arribada a l’Avenida de los Derechos Humanos. Bravo!

TRIATLÓN Y CARRERAS POPULARES MADRID convoca els seus i les seves fondistes a participar com cada any en la ‘clàssica’ San Silverstre Vallecana. Bravo!

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA convoca els seus i les seves fondistes a participar en la ‘clàssica’ Cursa dels Nassos, pels carrer de Barcelona. Bravo!

ESQUÍ VALENCIA organitza la seva ‘Setmana Blanca’, del 31 de desembre al 7 de gener a l’estació alpina de Les Angles. Per a tota la família!   

ESQUÍ MALLORCA organitza la seva ‘Setmana Blanca’, del 31 de desembre al 7 de gener a l’estació alpina de Les Angles. Per a tota la família!

Entrada anterior
Vine a la ruta nadalenca de Múrcia
Entrada següent
Tenerife: ‘maridatge’ entre seccions, que sempre funciona!
Menú