QUÈ FEM?… SETMANA DEL 2 AL AL 8 DE GENER

Per a la primera setmana de l’any, la del 2 al 8 de GENER de 2023, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 2 de GENER

ESQUÍ MADRID organitza la seva ‘Setmana Blanca’ fins al 6 de gener per esquiar en família a les pistes de Piau-Engaly, una estació dels Pirineus francesos, al departament d’Hautes-Pyrénées, accessible des del Túnel de Bielsa i amb 65 km esquiables. A més a més, s’han aconseguit allotjaments a la localitat de Saint Lary Soulan, en unes condicions molt avantatjoses gràcies al conveni de la Soci amb la Caisse Génerale de Retraites du Personnel des Caisses d’Epargne. Som-hi!

DIMECRES 4 de GENER

BRIDGE BARCELONA disputa una Pool Social a BBO (Real Bridg, que comença a les 17.00 i s’acabarà a les 18.30 hores.

ACTIVITATS SOCI organitza la Connexió amb els REIS MAGS D’ORIENT, Des de la Soci es coordina tot perquè Melcior, Gaspar i Baltasar parlin amb el teu fill, filla, net o neta… Voleu conèixer els Reis?…

CAMINANTS BARCELONA convoca el seu personal per anar d’excursió a la ‘Muntanya Sagrada’, és a dir, a les muntanyes de Montserrat i completar la ruta dels Monestirs, que parteix del Monestir de Santa Cecília, connecta amb la Trinitat, entra al Monestir de Montserrat i novament retorna al Monestir de Santa Cecília. Molt atractiva!

SENDERISMO ALICANTE convoca els seus membres que dur a terme la Ruta Cuatretondeta, que passa per la Font Espinal i la Font Roja per culminar a Pla de la Casa, a 1.379 metres d’alçada. Vinga!

DISSABTE 7 de GENER

BILLAR BARCELONA inicia la disputa els seus Campionats Socials de Billar 2023: el de 3 Bandes, al millor de 5 caramboles a la distància de 15 entrades; el d’1 Banda, al millor de 30 caramboles a la distància de 50 entrades; i el Campionat Social Modalitat Lliure, al millor de 60 caramboles a la distància sde 50 entrades. Bravo!

Entrada anterior
Remo Alicante, regata amb esperit nadalenc
Entrada següent
Festes nadalenques a la Soci
Menú