Nova sortida de Montaña Navarra per les Tierras de Iranzu

El 25 de juny, la secció de Montaña Navarra va fer una emocionant excursió per la zona d’Estella, més concretament a Tierras de Iranzu, situades a la vall de Guesalaz. La jornada va començar a Arguiñano, punt de trobada i de partida per als excursionistes.

La ruta escollida va ser la remuntada del canó d’Obantzea, un recorregut tan espectacular com desconegut. Al llarg dels seus gairebé 4 km, els senderistes van poder gaudir d’una gran varietat de flora, incloent garrics, alzines, roures, moixeres i faigs, a més d’una diversitat floral impressionant. L’ombra i la humitat del sender van proporcionar una frescor molt reconfortant, especialment quan la calor del dia començava a intensificar-se, fent la marxa molt més agradable.

En acabar el trajecte, el grup va tornar al punt de partida a través de la pista d’accés al Parc Natural de la Serra d’Urbasa-Andia. Una agradable jornada compartida entre els membres de la secció, que els va alegrar especialment després de la decepció d’haver hagut de cancel·lar la sortida a Peñas de Aia dijous anterior a causa d’una dana o gota freda.

Aquesta sortida va permetre gaudir de la natura i de l’exercici a l’aire lliure als participants, que ja estan pensant en la propera aventura.

Entrada anterior
Els llobarros platejats toquen a la residència Gure Etxea
Entrada següent
Gòspel Barcelona s’estrena en concert!
Menú