Música Popular Tenerife porta l’alegria al Centre de la Tercera Edat Concha Castro

El dimecres 20 de desembre, la secció de Música Popular Tenerife va posar de nou fil a l’agulla per portar la màgia de la música als residents, familiars i personal del Centre de la Tercera Edat Concha Castro, a Santa Cruz de Tenerife.

L’actuació, que va comptar amb la participació de 16 talentosos músics, es va dur a terme davant d’una audiència de prop de 95 persones. Durant aproximadament 50 minuts, el grup va delectar els presents amb una selecció del seu repertori habitual i contagioses nadales, que van crear un ambient festiu i ple d’alegria.

La resposta dels assistents no es va fer esperar, ja que no només van gaudir de la música, sinó que també es van unir al cor en diverses tornades, tot afegint una dimensió participativa i emocionant a l’experiència.

“Més enllà de la interpretació musical, el que realment ens omple de satisfacció és la connexió que creem amb l’audiència. Veure els residents gaudint i participant amb nosaltres és una experiència veritablement gratificant”, va compartir José Carlos Hernández, delegat de la secció.

Aquestes visites a centres de la tercera edat han esdevingut una tradició per a Música Popular Tenerife, que destaquen la importància de portar la música a aquells que potser no tenen l’oportunitat de gaudir d’actuacions en viu amb regularitat. El seu compromís amb la difusió de l’alegria a través de la música és un exemple inspirador en aquesta temporada nadalenca.

Entrada anterior
Els Reis d’Orient a la Soci: experiència màgica
Entrada següent
Connecta amb el futur: la intel·ligència artificial com mai l’havies vist
Menú