Multiaventura Segovia no para de créixer!

La secció es va constituir el juny de 2022 i de mica en mica ha arribat a tenir gairebé 90 membres, entre associats, associades i familiars beneficiaris. La idea inicial era constituir una secció que els permetés fer activitats aprofitant el meravellós entorn natural que té Segòvia, i molt relacionades amb el món del cavall, que té molta tradició a la província.

L’entorn els permet fer multitud de rutes, cadascuna amb el seu encant: zones de pinedes, rouredes, praderies… que els permeten tenir contacte amb aquests meravellosos animals que els aporten moltes coses i que els ajuden a gaudir encara més si és possible de la natura.

La secció, capitanejada per Félix Toro Alba, es va marcar un objectiu inicial de fer com a mínim una activitat al mes, i la realitat ha superat totes les expectatives, ja que han tingut la sort de poder sortir, en major o menor nombre, gairebé totes les setmanes.

La darrera activitat de la secció va tenir lloc el diumenge 7 de maig, i va consistir en una ruta a cavall per la zona de les pinedes de Valsaín, dins del Parc Nacional de la Serra de Guadarrama.

Apunta’t tu també a la propera! Dona’t d’alta a la secció aquí.

Entrada anterior
Cicle de música i natura: Antonio Vivaldi i “Les quatre estacions”
Entrada següent
FS Empordà i FS La Selva gaudeixen de les trobades mensuals
Menú