Madrid va celebrar la gran festa de la Soci

Va ser una fusió d’estils, va ser una fusió de voluntats, va ser una fusió de bons propòsits, va ser una fusió de ganes de compartir un mateix projecte. Va ser, en definitiva, una manera esplèndida de començar l’any, en clau de Soci!

          Va ser a Madrid, concretament a l’imponent, CaixaForum Madrid, amb un Auditori ple a vessar de companys i companyes de la Soci i molts d’altres col·legues de CaixaBank i de la Fundació “la Caixa” que encara no son dels nostres, però que van tenir l’oportunitat de conèixer la Soci.

          I ho van fer, a través del millor que sabem fer: “passar-ho bé en comú, vinguem d’un vinguem, units pel fet de pertànyer a una associació única”, com expressava emocionant un dels cantaires després de donar-ho tot dalt l’escenari.

La música els va unir

CaixaForum Madrid va acollir el Concert Fusió 2022, que deu el seu nom al fet que presentava un cartell amb la Coral Caelum de Cant Coral Barcelona i els grups No Time i Los Otros, de la secció Música Moderna Madrid.

          Així, a les sis tocades, obria l’acte la presidenta de la Soci, Victòria de Lucas, que va agrair a tots i totes la seva presència i va destacar la importància que per a la Soci significava dur a terme actes presencials que posin en contacte companys i companyes de llocs diversos.

          A continuació, va prendre la paraula el Director de Recursos Humanos de CaixaBank, David López, que va destacar el paper de la nostra entitat en el foment de les relacions entre els companys i companys de CaixaBank i es va mostrar igualment molt satisfet de la celebració d’actes com aquest magnífic Concert Fusión Madrid 2022.

          La Soci és relacionar-nos entre tots i totes!

No Time obre el foc!

Van obrir foc els No Time, escalfant l’auditori amb un repàs d’algunes  de les seves versions més lluïdes, com ‘Snake Bit Again’ de Bernard Allison, ‘Bad Moon Rising’ de Credence Clearwater Revival, ‘It’s Too Late’ de Carole King,

‘Unchain My Hearth’ de Ray Charles i Joe Cocker, i ‘Long Cool Woman’ de The Hollies. Impressionant!

Cantada conjunta

Tot seguit, es va produir la primera cantada conjunta entre No Time, amb el seu delegat Paco Gómez formant part del grup, i la Caelum, amb Josep Mitjans al capdavant, per interpretar un memorable ‘Stand By Me’ de Ben E. King i el

‘With A Little Help From My Friends’ de The Beatles. Guau!

La Caelum en solitari

Amb el públic entregat, va arribar el moment de la Caelum en solitari, que va fer ressonar les parets del CaixaForum entonant d’una tacada el ‘Celebration’ (adaptat per KirbyShaw), la mítica ‘Briefcase full of blues’ dels Blues Brothers” (adaptada per Alan Billingsley) i la popular ‘El noi de la mare’ d’Ernest Cervera. Deliciós!

Los Otros, a totes!

Tot a punt per rebre l’entrada de Los Otros, que van fer aixecar el públic de les butaques, d’entrada amb ‘Corazón Espinado de Maná, que va anar seguida d’un més que notables versions de ‘Wake Me Up When September Ends’ de Green Day, ‘Sultans Of Swing’ de Dire Straits, ‘Learn To Fly’ de Foo Fighters. A més a més, el grup va obsequiar la concurrència amb ‘Warning’, de creació propia. Fantàstic!

Los Otros i Caelum

Tot seguit, els cantaires de la Caelum van tornar a l’escenari per interpretar conjuntament amb Los Otros, ni més ni menys que ‘Imagine’ de John Lennon i ‘África’ de Toto. Genial!

          El colofó a un concert d’amistat que marca un abans i un després, pel simple fet que haurà de tenir continuïtat, van posar-lo tots tres grups, interpretat conjuntament el ‘Happy Xtmas’ de John Lennon, amb el públic acompanyant les estrofes, posant dempeus. Una gran vetllada!

Entrada anterior
TALLER ‘ESCOLTAR ÉS MÉS QUE ESCOLTAR’
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 13 AL 19 DE FEBRER
Menú