L’escriptora Marta Carnicero visita la Soci

Lectura Barcelona, amb Roser Pàez al capdavant, va convidar l’escriptora Marta Carnicero a visitar la Soci per parlar de la seva última novel·la: “Matrioixques”que, després de les seves dues obres publicades anteriorment “El cel segons Google”  (2018) i “Coníferes” (2020), ens mostra una història plena de dolor, ferides i traumes als quals s’enfronten les seves protagonistes. Una història que gira en torn a dues dones, Jana i Sara, totes dues narradores, que no es coneixen, però que estan interconnectades.

“Una sessió on vam tenir oportunitat de conèixer en persona l’escriptora, i vam poder intercanviar opinions en relació a la seva proposta de ficció que, com a punt de partida, fa referència a la tragèdia de milers de dones violades en la guerra de Bòsnia, focalitzada concretament en el balneari Vilina Vlas de Visegrad”, comenta la Roser.

Una novel·la breu, però contundent. Intensa com la personalitat de l’autora, de formació enginyera i professora de tecnologia que, a més, col·labora en diversos mitjans de comunicació.

Una sessió inoblidable!

Entrada anterior
Los Otros inaugura el Restaurante Río Cofio a Robledo de Chavela
Entrada següent
Els llobarros platejats toquen a la residència Gure Etxea
Menú