La Caelum convidada al festival ‘Catalunya Coral’

En el marc del cicle Catalunya Coral, que organitza la Fede­ració Catalana d’Entitats Corals (FCEC), la Coral Caelum de l’Associació ha estat convidada a oferir un concert a l’emblemàtica Seu Vella de Lleida.

El concert tindrà lloc el 30 d’octubre vinent i la Caelum hi portarà un reper­tori format pels Notturni, de Mozart, més els Nocturnos de la ventana, de Fran­cesc Vila (de qui enguany es comme­mora el centenari del naixement) sobre poemes de García Lorca, amb acom­panyament de piano.

Festival ‘Catalunya Coral’

Des de fa dècades, la FCEC organitza un cicle d’11 concerts que, sota el títol Catalunya Coral, duen a terme corals d’arreu del país, amb una coral amfitri­ona, de la demarcació on es durà a terme, i dues corals d’altres demarca­cions de Catalunya, en una feina enco­miable de divulgació.

          En el cas que ens ocupa, la Caelum ha estat convidada per la coral lleida­tana que organitza el concert. “Estem molt contents de poder participar en aquest cicle i és tot un honor tenir l’opor­tunitat de cantar en un lloc tan imponent com és la Seu Vella de Lleida”, ens ex­plica el delegat, Josep Mitjans.

          La Caelum s’està preparant a cons­ciència! Enhorabona!

Entrada anterior
Cicle d’Història de l’Art, en 8 sessions
Entrada següent
Alacant en la modernitat, visita més que interessant
Menú