La Banda Records il·lumina la sala Luz de Gas en un concert solidari

Amb música i solidaritat es poden aconseguir moltes coses, i el grup La Banda Records de Música Moderna Barcelona ho ha demostrat una vegada més amb el concert solidari que va tenir lloc l’11 d’octubre a la prestigiosa sala Luz de Gas de Barcelona, en benefici d’Amics del Moviment Quart Món.

L’impacte de la solidaritat
Luz de Gas va tornar a ser l’escenari perfecte per a aquest concert solidari. Amb atmosfera íntima i acústica perfecta, els assistents van poder gaudir de la música mentre contribuïen a una causa digna.

I és que el benefici del concert es va destinar a Amics del Moviment Quart Món, una organització compromesa en l’acompanyament de famílies en situació de sensellarisme. L’ajuda proporcionada per a aquesta causa es traduirà en activitats d’educació, temps de lleure i programes d’inserció laboral per a aquells que lluiten cada dia per sortir de la pobresa.

El compromís continua
La Banda Records continua amb el seu compromís d’ajudar aquells qui més ho necessiten, i aquesta és una nota més d’una cançó de generositat que continua.

Entrada anterior
Caminants Mallorca reprèn l’activitat
Entrada següent
Història Barcelona: apunts sobre maçoneria
Menú