Historia Valencia a la ruta de la taronja

El dissabte 25 de novembre, Historia Valencia va fer una visita a l’Hort El Rovellet i el Magatzem de Ribera a Carcaixent, a la ribera del riu Xúquer, un municipi que té una gran producció de taronges i ha anat incorporant aquest cítric i els seus processos com una interessant proposta turística.

L’excursió va començar a l’Hort El Rovellet, on els pagesos ecològics els van explicar les varietats i les formes de cultiu de la taronja. Posteriorment van visitar el Magatzem de Ribera, un edifici singular amb un destacat interès per ser un símbol de l’arquitectura industrial vinculada a la producció de la taronja en terres de la Comunitat Valenciana. Finalment, van fer una ruta pel poble de Carcaixent, amb edificis neoclàssics i modernistes del segle XIX, i van dinar plegats al restaurant La Brúixola, on van poder degustar plats típics del municipi.

“Ho vam passar molt bé, ja que, a més de la interessant visita, els agricultors ens van preparar una prova de sucs i varietats de taronja i una degustació de coca de llanda de mandarina, i a més ens van regalar una bossa amb 2 kg de taronja ecològica. Els companys i companyes van quedar encantats amb la visita!”, comenta Eva María González, delegada de la secció.

Entrada anterior
Música Popular Tenerife brinda alegria en el XIII Día de San Andrés
Entrada següent
Visita guiada a Sant Pau del Camp
Menú